Jul 29, 2011, 9:48 AM

Усещане 

  Poetry » Phylosophy
1076 0 3


Мога да се изгубя в астрала, но дали ще се намеря?

Да потъна в триалог с веществото.

Да мисля с Единосъщието.

Да мечтая с Вселената.

Абсолютът е любов.

Игра на думи в локализираните невми.

Безтегловност...

Молитва.

Ден и нощ тупти в шепите на великият Съзерцател.

За да разбереш, Го пожелай.

Потърси таворската светлина.

... и може би ще се изгубиш

... и може би ще се намериш

... и може би ще влезеш в себе си

... и може би ще излезеш от себе се

... и може би Логосът ще обитава в теб

... и пак душата ти ще се превъплъти

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??