Oct 5, 2008, 2:54 PM

Усещане 

  Poetry » Love
576 0 9

Усещане за обич,

нарисувана с мигли,

поглед -

мълния

направо в целта.

Докосване в нищото,

страст,

тиха нега...

вълшебство вековно,

създало света.

Две пълни луни -

две измерения

търсещи,

влюбени,

без разстояние.

Самота в хаоса,

път за никъде,

щастие в мъката...

пълно отричане.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??