Apr 20, 2023, 7:40 AM

Усещане за пролет 

  Poetry » Landscape
390 1 6
 

Пролетта разцъфтя от щъркелово гнездо,
от луковичка на цвете прекрасно,
усмихва се от всяко листо
и пее във птичето ято.

Пролетта е сред нас и е мила, любяща,
грее в слънцето, гали косите -
На всеки знак за щастие праща
и любов е, любов във очите!...

 

27.03.2023.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??