Feb 6, 2016, 8:48 PM

Усет за цялост 

  Poetry » Erotic
689 0 0

 

 

Ти го искаш – чрез мен

да се прегърнеш цялата,

да се забравиш за ден,

на мен – себе си раздала.

 

Целувките към теб – са твоите,

целуваш се чрез моите устни,

на цялото тяло завоите –

нищо не ще пропусна.

 

И галиш се с моите пръсти,

усещащи мекотата...

Любовта ни прекръсти

и даде ни лекотата.

 

Ти чуваш моите думи –

тези, които поиска

и страстта помежду ни

все повече ни притиска.

 

Аз ще се влея във теб,

ще се разтворя напълно,

ще премина през жлеб

и с мене ще те изпълня.

 

Но в същност това ще си Ти,

чрез мен оживяла

и духът ще лети,

и ще се усещаш Ти - цяла.

 

botyo

 

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??