May 13, 2009, 1:24 AM

Усмихнато 

  Poetry » Love
616 0 4

Усмихнато

Когато сутрин ме изпращаш
с Александър на ръце,
в море от щастие запращаш
бащинското ми сърце!

Излизам със усмивка чиста,
денят ми, като самолет,
излита от красива писта,
през дъжд, мъгли и лед!

Когато вечер се завръщам
и Александър сладко спи,
поуморено те прегръщам
и нежно ме целуваш ти...

2008 - 2009 г. (май)

Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??