Jul 27, 2021, 12:40 AM  

Усмихни се, мила! 

  Poetry » Love
333 0 0

Усмихни се и ела,

към мене разпери крила,

аз толкова те жадувам,

за тебе само съществувам.

 

Кацни, дай ми росна свежест,

дай ми малко нежност -

ти - най-хубаво цвете на земята,

ела, че жадувам светлината.

 

Вън е лято горещо,

мечтая силно за среща,

не успях да те забравя,

в паметта ми ти оставаш.

 

Кацни при мен, жена,

в нощта бъди ми луна

и под звездите в небето

спаси ми ти сърцето!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??