Oct 3, 2022, 4:04 PM

Усмихвай се с усмивка 

  Poetry » Free verse
773 2 3

 

Усмихвай се, дори когато ти се плаче.

Усмихвай се, дори когато ти горчи.

Усмивка на лицето ти да грее

във най-щастливите, но и в най-мрачните ти дни.

 

Усмивката отваря ти вратата

в усмивката е скрита красота.

Усмивката - това е светлината.

Усмивката - това е радостта.

 

Усмихваш ли се - ти с усмивка заразяваш.

Усмихваш ли се, зло не ще те сполети.

Усмихваш ли се - ти това ще получаваш..

Усмихваш ли се -щастието ще те посети.

© Силвия Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??