Apr 4, 2017, 11:17 AM

Усмивка 

  Poetry » Phylosophy
243 0 0

Усмивка

 

Много ли струва

да имаш една усмивка повече,

една усмивка във запас,

та ако някой ден

с четка груба и властна

изтрие твоята усмивка

животът реален, неподкастрен,

да не остане лицето ти празно и безучастно,

като фасада на необитаема къща.

Тогава да можеш

с една мисъл само

тайната усмивка да извикаш

- леко и сияйно

тя на устните ти

да застане.

© Славка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??