Apr 10, 2009, 8:43 AM

Усмивка за теб 

  Poetry » Other
927 0 2

Поредният от серия хубави дни.

Стоя на балкона с чаша кафе,

оглеждам се в лазурното небе.

Благодаря за любовта във въздуха.

За слънчевите лъчи, галещи моето лице.

Щастието и любовта са обзели

цялото ми слънчево сърце.

И търся хора с нещастен ден,

да даря част от мен...  

© Слънчева усмивка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??