10.04.2009 г., 8:43 ч.

Усмивка за теб 

  Поезия » Друга
926 0 2

Поредният от серия хубави дни.

Стоя на балкона с чаша кафе,

оглеждам се в лазурното небе.

Благодаря за любовта във въздуха.

За слънчевите лъчи, галещи моето лице.

Щастието и любовта са обзели

цялото ми слънчево сърце.

И търся хора с нещастен ден,

да даря част от мен...  

© Слънчева усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??