Feb 11, 2008, 9:30 AM

Усмивката след плач е по-красива 

  Poetry » Phylosophy
1107 0 28

Усмивката след плач е по-красива,

след зима - по-цъфтяща пролетта.

Надеждата след мъка по е жива,

а утрото - по-светло след нощта...

 

Как трябват ни търпение и будност

да вникнем в смисъла на Целостта,

повярвали във истината чудна:

едно са вчера, утре и сега...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??