Oct 31, 2015, 12:14 AM

Устрем 

  Poetry
495 0 0

Знам, че харесва ти тази игра,

но мисля, че достатъчно с мен се подигра.

Не искам вече всяка нощ да плача

и като черна врана до зори да грача.

Хора срещам - най-различни,

но за мен всички те са безразлични.

Само теб аз търся в хиляди очи,

но кръвта в тялото ми като буен водопад бучи.

При мисълта, че ще те видя,

кожата ми настръхва.

И само устремът към теб

отново сила в мене вдъхва.

© Теодора Делиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??