Sep 13, 2020, 8:11 PM

Устрем 

  Poetry » Free verse
688 0 3

И днес времето показа безмилостната си маска.

Небето беше мътно.

Шоколадова глазура за украса.

Щеше да вали. 

Дланите ми пареха.

 

Уморени птици чакаха на небосклона. 

Лятото си отиде, а  с него и последната надежда за топли дни.

Чаша кафе и следобедно мълчание. 

Казаха ми очите.

Устрем съм земята.

Устрем към живота. 

Ще полетя и ще кацна незнайно къде.

© Elena Bojinova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??