Aug 10, 2014, 7:27 PM

Утре?! 

  Poetry » Other
485 0 1

УТРЕ ... ?!


Сутрин изгревът ми бори се

да разкъса залезния мрак,

на душата моя,тежките окови

останала без топъл бряг .

 

Коя съм аз?! - денят говори,

притихнал в' вечерния глас...;

Къде съм аз?! - светът ми спори

спрял на уличният тротоар...

 

Но кой ли знае где отива...?!

Днес тук съм  - утешавам се в нощта

дошла със изстрели от спомени,

за утре питайки след сутринта...

 

 

 

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??