May 22, 2016, 9:57 PM  

Утре може да е късно 

  Poetry » Other
928 0 2

                      

Обичай днес, защото утре може да е късно!
Обичай, не отлагай!
Кажи го, покажи го!
На него, на нея… на всички!
Обичай, докато е време, защото утре може да е късно!
Извини се днес, защото утре може да е късно!
Прости!
Бъди като слънце в живота на тези, които те обичат!
Разнасяй навред светлина!
Бъди бялата лястовица сред черните!
Бъди надежда!
Днес направи това, което ти се прави!
Крещи, плачи,усмихни се, прегърни, помогни,
мечтай, танцувай, преброй звездите… обичай!
Направи това, което ти е на сърце!
Действай днес! Рискувай днес! Живей днес!
Животът е кратък!
Нямаш време за нищо!
 
20.05.2016г.

© Есра Ридван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??