Feb 10, 2007, 11:34 PM

Утре старостта ще ти похлопа на вратата... 

  Poetry
692 0 13
Няма нищо лошо да си различен.
Няма нищо грешно в това да си си ти.
Но когато човек прави грешки -
разсъдък е нужен, а не да продължава да греши...

Без да се замислиш - не осъзнаваш,
животът е кратък - един миг е само...
Погубваш го и не съжаляваш...
Утре старостта ще ти похлопа на вратата...

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??