Sep 18, 2011, 7:39 PM

Утрешният ден 

  Poetry
929 0 6

 


Утрешният ден


Във твоя, утрешния ден,
листата ще се смеят,
копнежът пак ще е зелен
и птиченца ще пеят.

Във твоя сбъднат, светъл ден
със пурпурни извивки,
просторът ярко  озарен
ще тръпне във усмивки.

Във твоя страстно-нежен ден
и злото ще си иде,
за обич, само, отреден
от порив - смел, темиден.

Във твоя чудотворен ден
светът ми ще танцува -
от Бог красиво сътворен,
сърцето ще лудува.

Във твоя, утрешния ден,
изпълнен със надежда,
от вяра силна запленен,
за теб ще се оглеждам.


 

 

 

Агапея Полис


Изображение: http://agapeiyapolis.blogspot.com/2011/09/blog-post_18.html

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??