Apr 6, 2018, 12:57 PM  

Утрин с теб 

  Poetry » Love
290 2 2

В красива утрин ти отвори

очи – два бисера големи,

с коса огряна от лъчи,

с ръце отпуснати до мене.

 

Аз искам да запазим тук

това дихание вълшебно,

на сладост, обич и без звук

да се докосваме тъй нежно.

 

В морето бриз да ни завиди

и майка галеща дете,

и топъл извор пълен с миди,

и птици пърхащи с криле.

 

За този миг изпълнен с лудост,

единствено живея аз,

потънал в дивната ти хубост,

в любов, желание, екстаз...

 

 

 

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??