Светът ни е на две разрязан,
такъв харесва ми, нали -
очите ти отново отразява -
очите ми са две луни...
Красива съм със тях, нали?
Светът ни е на две разрязан -
такъв прилича ми, нали
за теб отново той разказва -
в очите ти луна вали!
И ето ме до тебе и
светът побира се в море -
напомня за това, което е!
26.05.2009 г.
© Мария Гюзелева All rights reserved.