Sep 21, 2006, 12:45 PM

Утринна молитва 

  Poetry
1161 0 5

Господи, Ти превърза ми раните!
Ти отвори небесни врати
там където болката, няма я
и където надеждата перлена
от любов във усмивка трепти!
Ето ме, във сърцето със вярата
тази , която  ми даде -светлата,
преминала през сълзи -скърби.
Щом устояла е  на времето,
щом не я разрушиха бурите зли,
щом е преминала  пътеката,
стръмната, нека я има
и в бъдните дни...
Твоята силна десница е свята!
Милостта ти е вселена безкрайна!
Чудесата ти Господи още ги има!
Любовта ти е чудна градина!
Славата Твоя е... Благодаря ти!

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??