Jan 23, 2009, 12:36 AM

Утринни лъчи 

  Poetry » Love
631 0 6
Утринни лъчи бродят синевата,
за първата милувка те копнеят.
Скъпа, погледни към небесата -
във твоята усмивка да се влеят.

Поглеждам тайничко към тебе
и виждам неподправена душа.
Пред мойта муза падам на колене.
За мене ти си любовта!

Посветено на Ивелина Николова. 
Обичам те!



© Георги Бъчваров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??