Oct 26, 2014, 4:30 PM

Утро 

  Poetry » White poetry
491 0 0

Устните ми са напукани.

Как жадувам роса,

да поема свежото утро,

да чувствам всяка моя клетка !

Очите ми изгарят в зората.

© Николай Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??