Apr 27, 2015, 6:12 PM

Утрото, което... 

  Poetry » East forms
556 0 0

Не ме събуждай!
От грях кърви зората.
Рисувам спомен...

© Елена Даскалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??