May 16, 2008, 9:33 AM

Увереност 

  Poetry » Love
559 0 11
Знам, че винаги ще те има
като източник на светлина.
Затова си ми най-любима
и те пазя в своята душа.

Знам, че вечно ще ме обичаш
и само в тебе е радостта.
Каквото и да ни се случи,
в сърцата остава любовта.

Знам, че и след нас ще има
живот, още по-добър дори.
Но сега, съдба неповторима,
обичта за двама ни отреди.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??