Леле! Как и откъде се взе?
Хубава си, чак боли!
Няма сила под това небе
да не ти се подчини.
Цял настръхнах. Да изпиеш с мен
чаша силно питие?
Ще съм неприлично откровен.
Стиска ли ти или не?
Искам да те питам сто неща...
Влюбваш ли се в непознат?
А дали се гушкаш през нощта
и обичаш шоколад?
Всъщност, по-добре не говори,
сили трябва да пестиш.
Само името ми запомни -
тази нощ ще го крещиш.
© Николай Спасов All rights reserved.