Oct 5, 2015, 5:42 PM

В бардака 

  Poetry » Love
576 0 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Бях много водка пил... ...и тръгнах към бардака - два месеца съм работил, преведоха в картата заплата.

 

Пътьом срещнах проститутка.

Макар пиян да бях  успях - бе грозна - и в сумракът го разбрах. Но нека...свирка ми направи...

 

Такси си хванах и пред бара стигнах, там поръчах скоч за двама и набързо аз избрах си дама. Горе в стаята качихме се, бе руса какичка голяма...

Седнах на дивана, на стъклената маса чашите аз сложих.

Беше хладно. Няма да настинем, мила! Събличай се и с телата наши ще се сгреем...и със скоча също. Пиян аз бях (много), ала представих се отлично - усмихнах се, усмихна се и моята мадама.

 

Двадесет минути има още часовникът показа - време още да открадна...

И тъй аз по бардаците вися и в Живота от предавка на предавка по инерция вървя.. Любов аз искам, не платена И време искам споделено... В бардаците аз не ще ги намеря, но някога и някъде аз вярвам... ...ще успея!

© Чарли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поезията не ми е силна страна, но случката е реална и опитах в стих да я опиша....
  • Усмихна ме! Дано я намериш! Поздрав!
Random works
: ??:??