Apr 5, 2011, 9:13 PM

В бялата стая... 11 

  Poetry
676 0 17

 

 

 

 

 

Не мога да живея живот наполовина.

Полудоверие...

полулюбов...

полудуша...

Аз исках всичко да ти дам.

И то завинаги -

дълбока, чиста обич...

вярност...

нежност...

топлота...

Не мога като въглен догарящо да тлея.

Полулетенето...

съвсем не ми е във кръвта...

Аз искам

като слънце 

във ясен ден да грея

и като факел

с буйно лумнал пламък

да горя...

 

 

... музика >>>

 

 

 

 

 

 

© Елена Гоцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??