5.04.2011 г., 21:13 ч.

В бялата стая... 11 

  Поезия
674 0 17

 

 

 

 

 

Не мога да живея живот наполовина.

Полудоверие...

полулюбов...

полудуша...

Аз исках всичко да ти дам.

И то завинаги -

дълбока, чиста обич...

вярност...

нежност...

топлота...

Не мога като въглен догарящо да тлея.

Полулетенето...

съвсем не ми е във кръвта...

Аз искам

като слънце 

във ясен ден да грея

и като факел

с буйно лумнал пламък

да горя...

 

 

... музика >>>

 

 

 

 

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??