Apr 2, 2019, 4:28 PM

В чудесна утрин те съзрях 

  Poetry
285 0 2

В чудесна утрин те съзрях

Кой беше ти и где замина?
И где отнесе радостта.
Кой си ти? Не бе ли младостта,
която рано ме отмина?
И очаквала сияен ден,
ти нощите остави в мен.

Кой си ти? В чудесна утрин те съзрях
и усмихната до теб вървях.
Ти бе и близка и далечна мисъл,
която животът, ни бе написал.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??