Искам да ти подаря червена роза
букет цветя, ухаещ на любов
в сърцето огненото слънце ще ти сложа
звездното небе, небесния покров
Не ми отказвай, днес не искам болка
искам само обич и мъничко любов.
В този ден на влюбените, ще ли мога
чувствата да укротя, усетили и твоя зов
Навън денят е по-момчешки влюбен
вятърът повдига рокли и поли
закача се с влюбените двойки, после буен
търси близостта в омайните скали
Февруари 2014 г
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.