Jul 22, 2019, 7:51 AM

В „девет осми“ такт 

  Poetry
207 1 0

в мирогледа
има
повреда —

 

бездуховност
и
безлюбовност

 

но

и може
да се поправи —

 

обич колчем
проникне
в нрави

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??