Sep 19, 2010, 12:53 PM

В дланите ти 

  Poetry » Love
688 1 1

 

 

              

 

 

Понякога догонват ме

стаени  мисли

надничат упорито в мен

преливат във очите

и така боли...

 

 

Притихвам уморено

в дланите ти

и топлината ме обгръща

във пристана

на моята душа.

 

 

 

 

 

 

 

© МАРИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??