Dec 3, 2008, 8:16 PM

В един рефрен за мен 

  Poetry » Love
447 0 0
Аз зная, че е луд по мен,
не би живял и ден без любовния рефрен.
Аз зная, че е луд по моите очи,
в които търси любовта и нощ, и ден.
Аз зная, че е луд по моите ръце,
в които търся огън за влюбеното си сърце.
Любовен рефрен за всеки ден,
горещи мечти от едно сърце за мен
в един любовен рефрен.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??