Aug 28, 2016, 1:39 AM  

...В едно, двама сме ти и аз... 

  Poetry » Love
303 1 4

...В едно, двама сме ти и аз...

 

Да те обичам само това мога,

това е да откривам щастието

с очите и душата, всяко кътче...

***

Виж усмивката ти е като песен,

и помни нотите и мелодията

от нея, вибриращи в сърцето ми

когато в едно, двама сме ти и аз...

 

Да те чувствам, това е да бъда себе си

и да ти отдавам вселенската си любов

Това е да галиш всяко едно мое сетиво

с гукането, шепота, вика, песента на гласа ти,

 

пътят към ангела и дявола,

към живота и истината, красивото,

въпреки болката, лошото и нищото

когато в едно, двама сме ти и аз... 

 

Не знам какво съм привила преди...

самотна без теб, когато била съм сляпа,

нищо, че надълбоко съм те търсила,

но знам, че дори само един ден без теб

не би бил жив, не би бил съществен,

 

пълноценен и значим..., но сега когато

най-накрая те откривам и знам че винаги

ти си в мен, както е било и ще бъде,

споделям и на вятъра за моята радост 

от това, че всеки ден в едно, двама сме ти и аз... 

 

Ти и аз сме едно в любовта,

противодействието на болката

и действието на съдбата,

споделянето на сълзите,

било то от мъка или радост

което ни дава живот и любов....

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??