Nov 11, 2009, 8:14 AM

В едно изречение 

  Poetry » Erotic
1225 0 1

The work is not suitable for people under 18 years of age.

 

Ще го кажа в едно изречение:

"Всичко в секса си има значение -

и размерът му има значение,

и размерът й има значение!"

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??