Mar 17, 2016, 11:19 PM

В Говедария 

  Poetry » Civilian
574 1 3

Коварно време! Дълго ще се помни...
На власт - продажници и овцевъди...
Злодеи грабят. Мъчат ни с "реформи"...
На геноцид народът е осъден...

Пълзят отрови... Политици бесни
са впили зъби в нашата Родина...
Управниците казват, че добре сме.
Или - да мрем, ако ядем сланина...

Модерни болести у нас навлизат.
И нови бъдни бездни се отварят...
Мори ни злобно невроатлантизмът.
Ала мучи народът... в Говедария...

Марин Тачков
март 2016 г.

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??