Aug 22, 2017, 9:22 AM

В края 

  Poetry » Phylosophy, Other
249 1 6

С едно наум,

без много шум,

пулсира в кръговрата на страстта

желание мъничко.

То бори се, съвсем самичко,

с привичката да се пролива кръв.

 

Да, всяко зло

се смята за добро

в пословицата търсеща утеха,

но всеки край

в началото си май

стреми се, също казват, към успеха.

 

Със две на глас

прокрадна се у нас

идеята, че дружно можем всичко,

запретнахме ръце

създадохме сърце,

а то прегърна и обикна всички.

 

Един злодей

извика му: “Недей!

Без мен теб няма да те има”

“В началото на всеки край

подхващаме довършването, знай,

и затова е в края всичко.”

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??