Jul 15, 2007, 6:53 PM

В лоното 

  Poetry
554 0 6
Съчки от съсиреното бездокосване,
струпани във лоното на жаждата,
за да стъкнат в нощите оглозгани
мижав огън.
Поменник за кладите.

В куповете сплетени ръце се взирам!
Да открия ласка. Но е адски тъмно!
По отсъстващия дъх разбрах - умирам...
От чакане
в килията ми...
да се съмне!

Душите тук са мръсни пандизчии.
Доживотни. Ослепели.
От безпътие.
Не говорят. Не обичат.
И не вият.
И не вярват
в прелъстени
правосъдия...

По ъглите се крият гадни твари.
И стъпките им дребни се наслагват...
Във лоното на жаждата... и мракът
е безлюбовие
и мръсна влага...

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??