Jun 14, 2010, 12:19 AM

В любовта пресичам на червено... 

  Poetry » Love
622 0 3

Вкусът на устните ти още пазя,


парфюмът ти в косите си усещам.


В спомени до коленете газя...


Към тебе всяка стъпка е погрешна.


Намирам смисъл да обичам забранено…


С теб сме сякаш във различни светове…


В любовта си пак пресичам на червено.


В мойто сиво… ти си всички цветове!


За още пълнолуния сърцето ми жадува.


Лумват пламъци от лудостта в душата…


Искам да живея, а не да съществувам,


да побъркваш в мен отново сетивата!


От много вярване... наистина повярвах!


Закърпвах спомени и късове мечти.


Да спра да те обичам единствено забравях…


Крадях ти небесата с техните звезди…


(да не са звездите като мен… сами! )

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво...
    И благодаря за минутката разбиране, която получих докато четох текста ти.
  • Поздравления! Харесах!!!
  • С тези твои красиви зелени очи доста ще има да пресичаш на червено Поздрави от мен
Random works
: ??:??