Dec 18, 2020, 10:44 PM

В магазина за играчки 

  Poetry » For kids
381 1 0

 

 

Светъл празник наближава. 
Всяко мъничко дете
свой подарък заслужава,
весело за да расте.

 

В магазина за играчки
днес е пълно със деца.
Тичат с малки, ситни крачки
и с усмихнати лица.

 

Малчуганите пристигат
с баба, с дядо, с татко, с мама,
и душиците изпадат
в еуфория голяма.

 

Тук отвсякъде надничат 
кукли Барби и коли,
а децата ги обичат
и щастливи са, нали?

 

Магазинът за играчки
е за тях вълшебен свят.
Не им слагайте спирачки!
Нека волно си летят!

 

Николай Димов

© Николай Димов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??