Jan 16, 2018, 11:38 PM

В неделя 

  Poetry » Love
321 1 4

Когато любовта е на привършване,

а устните ни сухо се разделят...

макар и всичко да е свършило,

да споделим последната неделя!

 

Тогава, ти отключи с очи вратата,

допри се с гръб назад към нея,

с усмивка ми оправи косата,

засмей се... за да се засмея!

 

Целуни ме и престани да търсиш

най-дребните трохи в килима.

След миг любов и с много мъка

и ти, и аз, ще си заминем!

 

Ще се загубим и ще спра да тичам

към любовта и болката в неделя!

Ще се простя със теб, а и със всичко,

което съм обичал и споделял!

 

И след години с пропуснати истини,

и почивки в петзвездни постели,

повярвай - може пак да поискаме,

да споделим този миг във неделя!

 

© Yuri Yovev All rights reserved.

Юри Йовев

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??