Nov 27, 2022, 4:16 PM

В неделя 

  Poetry » Love
199 0 0
В неделя
автор : Елеонора Крушева 

 

Разкажи ми пак с трепет във сърцето
за минали усмихнати недели,
когато мислите ми беше ти,
а аз стоях на топло и приветливо!

 

Признай приятелю тихия си глас
оня скрития и таен стон душевен,
за любовта си ми разказвай днес
пристигнала в една прекрасна есен!

 

Още ли ме носиш в съня си нощем
да се усмихвам над твоите недели,
после във деня ме разкажи
на сърцето си, че си обичал мене!?

 

За тъмното, не ми разказвай
способна съм и него да огрея,
всяко кътче от тревогите ти дневни -
Мисли ме, като молитва във неделя!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??