Sep 27, 2013, 4:03 PM

В обектива на очите 

  Poetry » Other
321 0 8

Пред обектива - моите очи,

на кадър всеки ден застава.

И запечатан в слънчеви лъчи,

заснет в зениците остава.

 

Животът ми на лента е събран

и всеки кадър е без дубъл.

И за да търся кадър аз избран,

превръщам се във чичко Гугъл.

 

С очите си сканирам всички дни

и всеки кадър ми е спомен.

За още кадри жаждата кълни 

по пътя ми доволно скромен.

 

И често връщам лентата назад

да видя кадрите предишни.

Въртят се те строени за парад -

пестят въпросите излишни.

 

Тъмнеят вече моите очи

от лента с кадрите заснети.

Жадуват те за повече лъчи

и още кадри незаснети.

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??