Jul 7, 2006, 5:19 PM

В очите ти... 

  Poetry
1096 0 11

Открих в очите ти - море
удавих се, умрях и преродих
от този миг, в който те докоснах
... душата ми е стих.
Открих в очите ти - небе
и в него безумно се влюбих
целуна ме... и полетях
летях и в синевата се загубих.
Видях очите ти ... и им повярвах
Видях очите ти ... и в тях открих света
но днес си толкова далеч, а искам
да те видя, за последно, и след това
да си отида и завинаги  да замълча.

            ... на Ани и най-красивите сини очи


© Адриан Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??