Feb 12, 2009, 7:13 AM

В очите ти 

  Poetry » Love
824 0 12
В очите ти очите ми се спряха плахи.
И заваля във тях. А твоите искряха.
Камшичено дочувах вятъра.
В косите ми се спря. Да ме погали.

В очите ти зорницата-вечерница изгря.
А в моите се втурна мрака...
И хиляди запалени слънца
угаснаха в моите тогава.

В ръцете стисках старата монета.
Ези- тура? Кой тук решава?
Две капки истина ми бяха нужни само,
за да разбера защо и как.

В очите ти... Намерих любовта си.
Която... не бях я предвидила даже.
В очите ти очите ми са влажни.
Но сърцето ми... учестено заби.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??