Feb 22, 2009, 9:29 AM

В огледалото 

  Poetry
624 0 2

В огледалото

Зад маската на свойто лицемерие,

усмихвам се, забравила коя съм.

И нямам вече капчица доверие

на образа във огледалото.


Мечтите ми отдавна са на пепел,

а важните неща… забравени!

И нямам ни един свидетел,

изчезна даже този в огледалото.


И търся аз, без дъх дори останала,

един-едничък малък спомен,

да ми върне пак обратно огледалото,

съхранило моя образ!

© Исабел Мартинес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??