Jan 26, 2017, 12:12 AM

В онази нощ 

  Poetry » Love
306 0 0

В онази нощ

 

В онази нощ, когато ти като дете до него спеше,

твоето момче до теб стоеше,

и косите ти нежно галеше…

 

В онази нощ, когато светът бе притихнал,

и Луната пътищата осветяваше,

че ти си всичко за него, той осъзнаваше…

 

И в тази нощ, той до теб безсънен остана,

и твоята нежна ръчичка хвана…

 

И тогаз пожела си той таз ръчичка да държи до край,

че без нея в тоз живот нямаше рай...

 

***

 

И когато на другият ден тя  рано се събуди,

мили чувства у него пак разбуди…

 

Тя сънена ръката му държеше,

а в той в неговата ръка всъщност целият свят стоеше…

 

Защото неговият свят бе тя...

 

 

 

© Борислав Симеонов All rights reserved.

За моето скъпо момиче Стаси, което обичам повече от всичко на този свят…

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??