Aug 7, 2019, 11:36 PM

В памет на Христо Проданов 

  Poetry » Phylosophy, White poetry, Other
650 2 0

Тук почива този, които се бори

с предела на човешките мечти,

тук почива безсмъртен! 

© Филип Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??