Jul 18, 2023, 11:32 AM

В плен на любовта 

  Poetry » Love
199 0 2

     

       В плен на любовта

 

В плен на красотата, в плен на любовта,

всяка нощ към мене идваш ти в съня,

стъпките отекват в стихналия град,

всяка нощ си хубав, по-красив и млад.

 

Пак във тишината твоят глас звучи,

със очи големи ме поглеждаш ти,

образът нетраен как да съхраня,

как да го опазя аз и през деня.

 

Сутрин се събуждам с твоето лице,

чувствата ще пазя в моето сърце,

няма на земята обич, светлина,

ако теб те няма в моята душа.

 

Слънцето ми носи много красота,

но без тебе тя е мрак и пустота,

нека всички нощи бъдат в моя ден,

нека всички чувства да запазя в мен!

 

                         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??