Nov 5, 2009, 1:25 PM

В плен на любвта 

  Poetry
622 0 0

Чаровен поглед ми изпрати,

разтупка моето сърце,

ръце към мен протегна,

целуна моето лице.

 

 

Бях объркана, щастлива,

не съм очаквала това,

очите ми се насълзиха,

дали това е любовта?

 

Искам вечно да я имам,

моето сърце тя плени

с добротата в душата

и с усмихнати очи.

© Райна Маргина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??